Marineret svinekam

Prøv denne fedtfattige opskrift på svinekam marineret med rødvin. Laurbærblade, timian, persille og andre lækre ingredienser.

Til 6 personer
  • 1 1/2 kg svinekam uden svær eller ben

Marinade

  • 1 dl vand
  • 2 dl rødvin
  • 5 laurbærblade (knuste)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 kvist frisk timian
  • 1 kvist persille (frisk)
  • 1 tsk citronpeber
  • 1 løg (hakket)

Bland ingredienserne til marinaden sammen.
Kom svinekammen i en plasticpose og hæld marinaden over kødet.
Lad svinekammen suge marinaden til sig i køleskab i mindst 8 timer.. Vend gerne indholdet af posen en gang imellem.

Tøm posen ud på en dyb bradepande eller et ovnfast fad foret med bagepapir og krydder det med salt og peber.
Bag i ovnen i 1½ time på 175 grader. Tilføj lidt vand til fadet engang imellem.
Tag kødet ud af ovnen når det er færdigt og kom folie rundt om og lad det hvile i ca. en halv time før det skæres ud.

Indsendt af
d.
14.09.11.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.09.11.
Kategori: