Juleskinke

En dejlig juleskinke med en kant af sennep og sirup. Koges og kommes i ovnen til det har fået den helt rigtige farve. Smager super dejligt med for eksempel grønlangkål og brunede kartofler til.

Til 6 personer
  • 1 skinke
  • laurbærblade
  • salt
  • 3 spsk sennep
  • 1 spsk sirup
  • 1 spsk kartoffelmel
  • 1 æggeblomme
  • salt
  • peber

Stik et stegetermometer i skinken. Læg skinken i en kasserolle med skorpesiden opad og dæk det med koldt vand. Kog skinken, skum det af og tilsæt 2 laurbærblade. Lad syde under låg til termometeret viser 77 grader. Lad skinken køle i bouillonen. Tag den op og fjern overflødigt fedt.

Bland sennep, sirup, kartoffelmel, æggeblomme, salt og peber til en dej. Læg dejen på den kolde skinke og sæt den i en middelvarm ovn (175 grader) til det har fået fin farve.

Indsendt af
d.
16.11.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.11.10.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem