Vegansk bønnegryde

Dejlig ret som både er enkle at lave og ekstremt velsmagende. Nogle af de friske ingredienser man skal bruge er kartofler, squash, kidneybønner og røde linser.

xxxxxxxixii
3,5  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 2 rødløg
  • 3 stave bladselleri
  • lidt olie
  • 1 l grøntsagsbouillon
  • 4 kartofler (mellemstore)
  • 4 gulerødder
  • 1 1/2 squash
  • 1 ds kidneybønner
  • 100 g røde linser
  • 5 tomater
  • 2 tsk frisk rosmarin (hakket)
  • 1 tsk spidskommen
  • salt
  • peber

Skræl og hak rødløget. Vask selleristavene og del dem i to på langs før de skæres i skiver. Steges i olie i en gryde i 4-5 minutter. Tilsæt bouillonvand og kog op. Skræl kartoflerne og gulerødderne skær dem i mindre stykker. Kom dem i gryden og kog med i 5 minutter. Squash og tomater skæres og tilsættes sammen med kidneybønner og linser.

Lad det hele stå og småkoge under låg i 15-20 minutter før bønnegryden serveres som den er eller eventuelt med og/eller brød til.

Husk at smage til med krydderier.

Indsendt af
d.
27.09.11.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.09.11.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem