Salat med ramsløg

Ramsløg er kendt for at kunne brede sig voldsomt. Til gengæld giver den grønne urt masser af smag i en salat og er særdeles rig på C-vitaminer. Her med dekorativt selskab skabt af kartofler, røde radiser og fine, hvide asparges.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 400 g kartofler (gerne nye eller andre der kan spises med skræl)
  • 6 hvide asparges
  • 1 håndfuld ramsløg
  • 6 radiser

Kog kartoflerne i let saltet vand til de er møre - de må ikke blive udkogte.

Skræl de hvide asparges og kog dem 6 minutter.

Skyl radiser og ramsløg. Skær radiserne i meget tynde skiver - brug evt. en kartoffelskræller eller et mandolinjern.

Skær de kogte kartofler i mundrette stykker.

Salaten kan enten portionsanrettes på tallerkener, eller de hvide asparges kan snittes, så salaten kan blandes i en skål.

Server evt. med en mayonnaise lavet på ramsløg.

Indsendt af
d.
31.05.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
31.05.13.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem