Kylling i fad med grøntsager

Utrolig simpel, men virkelig smagfuld ret med ris, grøntsager og kylling i fad. Retten tager ikke lang tid at forberede, så den passer perfekt ind i en travl hverdag.

Til 4 personer
  • 1 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 150 g champignoner
  • 100 g broccoli
  • olie
  • 1 ds hakkede tomater
  • 2 dl ris
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 600 g kyllingeoverlår eller kyllingelår
  • vand (kogende)
  • salt
  • peber

Snit løget fint. Skyl peberfrugten, og skær den ud i små tern. Vask champignonerne, skær bunden af, og skær dem i kvarte. Skær broccolien ud i små buketter.

Svits alle grøntsagerne på en pande i lidt olie. Kom de hakkede tomater henover, og lad det simre i et par minutter.

Kom risene og bouillonterningen i et fad, og kom kogende vand henover, indtil de er helt dækkede. Rør lidt rundt, indtil bouillonen er opløst. Fordel grøntsagerne ovenpå.

Brun kyllingen i lidt olie på en pande, og krydr med salt og peber. Læg kyllingestykkerne oven på grøntsagerne, og kom fadet i ovnen i ca. 45-55 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
10.09.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.09.15.
Kategori: