Moussaka med bacon

Hvorfor ikke lave en dejlig moussaka med bacon, kartofler, oksekød og hakkede tomater.

Til 4 personer
  • 1 kg kartofler
  • 500 g oksekød
  • 2 spsk olie
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 knsp peber
  • 2 dl mornaysauce
  • 8 skiver bacon

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Kog dem i en gryde med vand i ca. 10 minutter eller til de er møre.

Brun oksekødet i halvdelen af olien i en anden gryde. Hak løg og hvidløg og kom dem i gryden. Tilsæt de hakkede tomater. Smag til med peber.

Smør et ildfast fad med resten af olien. Hæld vandet fra de kogte kartofler, og fordel dem i fadet. Hæld halvdelen af mornaysaucen over.
Fordel oksekødsblandingen ovenpå, og hæld dernæst resten af mornaysaucen over. Læg skiver af bacon på toppen.
Bag i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter, eller til baconskiverne er gyldne.

Moussaka med bacon er en "tung" ret, så servér en frisk salat til.

Indsendt af
d.
22.02.12.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.02.12.
Kategori: