Rødbedetzatziki

Når man taler om tzatziki, tænker de fleste på den traditionelle græske tzatziki med revet agurk. Rødbedetzatziki er mere utraditionel, men er lige så nem at lave.

Fordelen ved at bruge rødbeder er den kraftigere smag, højere ernæringsværdi og selvfølgelig den helt fantastiske farve.

Til 4 personer
  • 1 rødbede (stor)
  • 1/2 citron
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 3 dl græsk yoghurt
  • salt
  • peber

Skræl rødbeden og riv den på et rivejern.

Kom revet rødbede i en skål og pres citronsaft over. Tilsæt olie og vend det godt sammen. Pres 2 fed hvidløg i og rør yoghurten i.

Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
22.02.12.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.02.12.
Kategori: