Persillepesto med solsikkekerner

Jeg er begyndt at lave persillepesto med solsikkekerner i stedet for pinjekerner. Det smager lige så godt, og det er både sundere og billigere.

Til 6 personer
  • 100 g solsikkekerner
  • 75 g persille (1 bakke)
  • 2 dl olivenolie
  • 50 g parmesanost
  • 2 fed hvidløg
  • salt
  • peber

Rist solsikkekernerne på en tør pande til de er gyldne. Skyl persillen. Bræk/skær parmesanosten i mindre stykker.

Blend solsikkekernerne, persillen, olien, osten og hvidløg sammen i en blender, minihakker eller food processor. Smag persillepestoen til med salt og peber.

P.S. Brug noget af pestoen i den her imponerende sag - det smager så godt!

Indsendt af
d.
15.08.12.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.08.12.
Kategori: