Artiskokcreme

Vildt nem opskrift på lækker artiskokcreme, der smager skønt. Den bløde creme passer perfekt på tapasbordet, men kan også bruges i pastaretter eller på en pizzabund.

Til 1 glas
  • 1 ds artiskokhjerter (a 190 g i drænet vægt)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk citronsaft
  • 4 spsk olie
  • salt
  • peber

Topping

  • evt. 1/2 dl olie

Hæld vandet fra artiskokkerne, og kom dem i en minihakker. Pres hvidløg, og kom det i minihakkeren sammen med citronsaft, olie, salt og peber.

Blend det hele sammen til en ensartet masse, og kom det op i et glas, der kan lukkes tæt. Hæld evt. et lag olie henover, så det lukker af, og cremen kan holde sig længere.

Server evt. med de her sprøde rugbrødschips.

Indsendt af
d.
30.05.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.05.16.
Kategori: