Bagte æbler med brun farin

Skønne bagte æbler fyldt med smeltet chokolade og brun farin, der giver en lækker karamelagtig smag til æblerne. De smager allerbedst, mens de stadig er lune – og meget gerne med en klat kold flødeskum til.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 stemmer  –  Stem her
Til 6 personer
  • 75 g brun farin
  • 50 g smør (stuetemperatur)
  • 2 dl piskefløde (til flødeskum)
  • 6 æbler
  • 60 g chokolade

Forvarm ovnen til 200 grader.

Halver æblerne, og fjern kernehusene. Læg æblerne op i et ildfast fad. Hak chokoladen, og fordel den i de huller, hvor kernehusene har været.

Kom brun farin og smør i en gryde, og lad det smelte sammen ved middelvarme. Fordel blandingen på æblerne, og læg alufolie over fadet.

Bag æblerne i ovnen i 30 minutter, og pisk i mellemtiden fløden til flødeskum. Server de bagte æbler med flødeskum til, mens de stadig er lune.

Indsendt af
d.
13.09.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.09.16.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem