Barbecue kyllingespyd i ovn

Super simple og vigtigst af alt rigtig lækre kyllingespyd med barbecuesauce samt løg og peberfrugt. Spyddene tilberedes i ovnen og er klar i en ruf, så de både er gode til hverdag og til fest.

Til 8 personer
  • 1 kg kyllingefilet
  • salt
  • peber
  • 200 g barbecuesauce
  • 4 peberfrugter
  • 4 løg (jeg brugte en blanding af almindelige løg og rødløg)

Derudover

  • ca. 16 grillspyd

Fjern evt. fedt og senere fra kyllingefileterne, og skær dem i mundrette bidder. Kom dem op i en skål, og krydr godt med salt og peber. Tilsæt barbecuesaucen, og bland det godt. Gem evt. en smule af barbecuesaucen til senere. Hvis du har tid, kan du med fordel lade kyllingen marinere i nogle timer.

Skyl peberfrugter, og skær hvide kerner og hinder fra. Skær peberfrugterne i mundrette stykker. Pil løg, og skær dem i små både.

Sæt skiftevis kylling, peberfrugt og løg på grillspydene, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Steg kyllingespyddene ved 210 grader i ca. 20 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt. Tag evt. bagepladen ud efter 15 min., smør den gemte barbecuesauce på, og sæt dem tilbage i ovnen de sidste 5 minutter. Så får spyddene en ekstra lækker overflade.

Indsendt af
d.
02.05.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.05.19.
Kategori: