Grøn salat med granatæble og mormordressing

Dejlig grøn salat med granatæble, agurk og mormordressing, der har en perfekt balance mellem sødme og syrlighed. Beviset på, at en salat sagtens kan være enkel og smage suverænt.

Til 6 personer

Mormordressing

  • 2 1/2 spsk sukker
  • saft af 1/2 citron
  • 2 dl fløde

Grøn salat

  • 1 granatæble
  • 1/2 agurk
  • 3 hjertesalat

Rør sukker og citronsaft sammen, så det meste af sukkeret er opløst. Pisk fløden i, og lad dressingen stå og tykne, imens resten af den grønne salat forberedes.

Pil de røde kerner ud af granatæblet. Skyl agurken, og skær den i små tern.

Skyl hjertesalaten, og bræk bladene af stokken. Arrangér bladene i en skål eller på et fad, og drys med granatæblekerner og agurketern. Hæld mormordressingen over salaten, og servér med det samme.

Indsendt af
d.
02.01.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.01.19.
Kategori: