Blomkålssalat med mandler og granatæble

Skøn blomkålssalat med mandler og granatæble, der smager helt forrygende. Den er også utroligt nem at bikse sammen, så den passer perfekt ind i en travl hverdag, hvor du gerne vil have sundt og lækkert tilbehør.

Til 2 personer
  • 50 g mandler
  • 1/2 blomkål (1/2 blomkål svarer ca. til 300 g)
  • 1/2 rødløg
  • 1 granatæble (1 granatæble svarer ca. til 120 g granatæblekerner)

Nem dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • salt
  • peber

Rist mandlerne på en tør pande, til de tager farve. Lad dem køle af, imens du laver resten af salaten.

Skær blomkålen ud i buketter, og hak dem fint, eller blend dem i en minihakker eller foodprocessor, så du får en slags blomkålscouscous.

Pil, og hak rødløget fint. Halvér granatæblet, og slå granatæblekernerne ud i en skål ved at banke på skallen med en grydeske - du kan også købe granatæblekerner, der allerede er pillet ud af skallen.

Bland blomkål, rødløg og granatæblekerner sammen i en skål. Rør olie, citron, salt og peber sammen, og hæld dressingen hen over salaten.

Hak mandlerne groft, og vend dem i salaten lige inden servering.

Indsendt af
d.
26.09.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.09.17.
Kategori: