Bruschettas

Italienske bruschettas kan varieres i det uendelige. Men denne klassiker, kreeret med friske, hakkede tomater, hvidløg og basilikum går aldrig af mode. Saftige, solmodne tomater går nemlig fantastisk til det sprøde brød.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 12 stk

Fyld

  • 8 tomater
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 bdt basilikum

Marinade til brød

  • 1 tsk peber (groft)
  • 1 tsk salt
  • 5 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 flute i skiver

Sådan laves bruschetta-fyldet:
Skær tomaterne i små tern. Hak basilikum. Bland tomater, basilikum og olie i en skål og vend det godt. Det har godt af at trække lidt.

Marinaden:
Pres hvidløg og bland med olie, salt og peber.

Smør brødstykkene på begge sider med marinaden og kom dem i ovnen ved 175 grader varmluft - til de er gyldne. Det tager 5-8 minutter.

Fordel tomatfyldet på de lune brød og server de lækre bruschettas.

Indsendt af
d.
03.07.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.07.13.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem