Små bruschetta med carpaccio

Mega lækre små bruschetta, der er super gode til tapas eller som en lille let forret eller appetizer. De sprøde stykker brød toppes med cremet dijonmayo, lækker carpaccio og syltede rødløg, der tilsammen skaber nogle knaldgode små hapsere.

Til 6 personer

Syltede rødløg

  • 1/2 dl sukker
  • 1/2 dl eddike
  • 1/2 dl vand
  • 1 rødløg

Små bruschetta

  • 3/4 dl mayonnaise
  • 1/2 tsk dijonsennep
  • salt
  • peber
  • 12 skiver flute
  • 1/2 bdt purløg
  • 80 g carpaccio

Start med at lave de syltede rødløg:
Kom sukker, eddike og vand op i en gryde, og kog det op. Lad det simre, til sukkeret er opløst. Pil imens rødløg, og snit dem i tynde skiver.

Kom rødløgene op i en skål eller et rent glas, og hæld syltelagen over. Lad rødløgene stå i minimum 5-6 timer.

Rør mayonnaise og dijonsennep sammen, og smag til med salt og peber.

Rist brødet i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter. Snit purløget fint.

Smør de ristede stykker brød med dijonmayonnaisen, og drys med lidt purløg. Fordel carpaccioen ovenpå, og top med syltede rødløg. Drys med lidt ekstra purløg som pynt.

Indsendt af
d.
03.01.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.01.19.
Kategori: