Carpaccio med rucola og parmesan

Den her opskrift på carpaccio med rucola og parmesan er super enkel og smager helt fantastisk. En virkelig dejlig forret, som helst skal anrettes lige før servering, så den er helt frisk, når man skal sætte tænderne i den.

Til 2 personer
  • 50 g pinjekerner
  • 50 g rucola
  • 1/4 citron
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • peber
  • 90 g carpaccio
  • 25 g parmesanost (i blok)
  • evt. frisk basilikum

Rist pinjekernerne ved middel varme på en tør pande. Hold godt øje med dem, så de ikke brænder på. Sæt dem til side, imens resten forberedes.

Skyl rucolaen grundigt, og kom den op i en skål. Pres citronen over salaten, og hæld olivenolie over. Krydr med salt og peber, og vend det godt rundt.

Læg carpaccioen på et fad eller en tallerken, og fordel rucolaen på toppen. Brug en kartoffelskræller eller ostehøvl, og skær tynde flager af parmesanosten. Drys det henover carpaccioen sammen med de ristede pinjekerner.

Pynt f.eks. med lidt friske basilikumblade, og server evt. med denne lækre dressing, der passer fremragende til retten.

Indsendt af
d.
02.01.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.01.17.
Kategori: