Ceviche med laks

Lækker ceviche med laks - den sydamerikanske klassiker, hvor den delikate laks “tilberedes” i køleskabet i en skøn blanding af lime, chili og koriander. Retten er dejlig at servere som en let frokost eller forret.

Til 3 personer
  • 400 g laks (uden skind og ben)
  • 2 limefrugter
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 rødløg
  • 1 chili
  • 1/2 bdt koriander
  • peber
  • salt

Skær laksen i mundrette stykker, og kom dem op i en skål. Halvér limefrugterne, og pres saften udover laksen. Bland det med olivenolie.

Hak rødløg fint, og kom det i skålen. Skær chilien igennem på langs, skrab frøene ud, og kassér dem. Hak chilien helt fint, og tilsæt det til retten.

Bland det hele godt sammen, og sæt det i køleskabet i ca. 1 time. Rør lidt i det undervejs, så alle laksestykkerne har været dækket af marinaden.

Hak koriander, og bland det i lige før servering.

Smag til med salt og peber - så er din ceviche klar til at blive serveret med f.eks. et godt stykke brød eller en dejlig salat til.

Indsendt af
d.
16.01.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.01.18.
Kategori: