Lakseroulade

Laks og spinat er nærende og velsmagende hver for sig, men heldigvis går det også fantastisk godt i spænd. Æg fungerer som bindemiddel, mens hytteosten giver et dejligt, cremet touch. Resultatet er både sundt, delikat og dekorativt.

Til 1 stk
  • 700 g frossen hakket spinat
  • 5 æg (M/L)
  • 1/2 tsk salt
  • peber
  • 600 g røget laks
  • 450 g hytteost

Klik her og få e-kogebogen med de lækreste forretter.

Pres vandet ud af den optøede spinat i et dørslag.
Pisk spinat og æg sammen, og krydr med salt og peber.

Smør dejen ud i en stor firkant (ca. 30 x 35 cm) på bagepapir på en plade.

Bag den i ovnen i ca. 8 min. ved 200 grader, og lad den derefter køle helt af, og fjern forsigtigt bagepapiret. Det kan godt sidde lidt fast.

Fordel laksen på spinatbunden, og smør hytteost på. Krydr med salt og peber, og rul hele herligheden sammen til en pæn lakseroulade.

Skær den i skiver, og server.

Tip:
Lakserouladen kan skæres ud i 20 skiver. Hvis den serveres som forret, skal man beregne 2-3 skiver pr. person, og hvis det er til hovedret, skal man regne med det dobbelte.

Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori: