Cremet pasta med kylling

Cremet ostesauce med pasta og pandestegt kylling udgør kernen i denne lækre ret, som tilmed er fyldt med grøntsager. Broccoli og ærter giver både retten et flot udseende, og smagsmæssigt er de en god kontrast til den cremede sauce.

  • Pasta og kylling i en ultra cremet ostesauce

Til 4 personer

Klik her og få e-kogebogen med nemme og lækre hverdagsretter, der passer sig selv i ovnen.

Skær kyllingebryst i mundrette stykker. Hak løg, og steg den sammen med kyllingestykkerne i lidt olie, til kyllingen er gennemstegt.

Skyl broccolien, og skær den i mundrette stykker. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.

Kog pastaen efter anvisning på posen. Tilsæt broccoli og gulerødder, når der er ca. 4 minutter til, at pastaen er færdig. Tilsæt de frosne ærter, når der er 2 minutter tilbage. Hæld derefter vandet fra.

Cremet ostesauce:
Smelt smør, og tilsæt hvedemel, mens du rører grundigt i 2-3 minutter. Tilsæt fløden lidt ad gangen, og tilsæt derefter mælk lidt ad gangen, til saucen har konsistens som bechamel. Lad saucen koge op under omrøring ved svag varme. Pres hvidløg, og tilsæt det sammen med cheddar. Lad osten smelte i saucen, og tilsæt evt. lidt ekstra mælk, hvis den er for tyk. Smag til med salt og peber.

Bland pasta og grøntsager med kylling og løg. Hæld ostesaucen over, og vend blandingen godt sammen. Server retten, og top den af med lidt frisk parmesan.

Indsendt af
d.
15.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.