Nem kyllingelasagne med spinat og mornaysauce

Denne mega nemme kyllingelasagne med spinat og mornaysauce smager forrygende og er perfekt, når det skal gå stærkt. Med ganske få ingredienser kan man fremtrylle en super lækker lasagne med minimal forberedelse.

  • En kyllingelasagne med mornaysauce, tomatsauce og spinat er super god til travle hverdage.

Til 4 personer

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skær evt. fedt og sener af kyllingefileterne, og skær dem i mundrette bidder. Krydr dem med salt og peber, og brun dem af i olien ved høj varme. Tag kyllingestykkerne af panden, og sæt dem til side.

Skrud ned til svag varme, og kom tomatsaucen på panden. Skyl spinaten grundigt, og kom den i tomatsaucen.

Smør et ildfast fad med lidt olie, og start derefter med at smøre en lille smule tomatsauce i bunden. Læg derefter et lag lasagneplader ovenpå, så et lag tomatsauce og dernæst kyllingestykker og mornaysauce. Fortsæt således, indtil alle ingredienserne er brugt.

Sæt kyllingelasagnen i ovnen, og bag den i 15 minutter. Tag den herefter ud af ovnen, og drys med revet mozzarella. Bag den herefter i 15-20 minutter mere, til lasagnepladerne er al dente.

Indsendt af
d.
04.09.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.