Kyllingelasagne
Kyllingelasagne med cremet sovs, spinat og hakkede tomater smager dejligt og er nemt at lave. Et sikkert hit hos hele familien.
Ingredienser
til 6 personer- 1 løg (stort)
- olivenolie
- 3 tsk karry
- 2 tsk tørret oregano
- evt. 2 tsk chilipulver
- 500 g kyllingefilet
- 1 ds hakkede tomater
- 1/4 l fløde
- 300 g mornaysauce
- 450 g frossen spinat (optøet)
- ca. 12 lasagneplader
- 100 g revet ost
- salt
- peber
Sådan laver du kyllingelasagnen
- Pil løg, hak det, og svits det i lidt olie sammen med karry oregano og evt. chili.
- Skær kyllingen i mindre stykker, og steg stykkerne sammen med løget og krydderierne.
- Tilsæt de hakkede tomater, fløden og halvdelen af mornaysaucen.
- Kog saucen i ca. 15 minutter, og smag den til med salt og peber. Saucen må gerne være godt krydret, da spinaten tager noget af smagen.
- Nu skal lasagnen lægges sammen. Kom først et lag med sauce og kylling, dernæst spinat og mornaysauce i et ovnfast fad, efterfulgt af lasagneplader. Gentag dette, indtil der ikke er mere af det hele.
- Drys til sidst revet ost over lasagnen.
- Bag kyllingelasagnen midt i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time.
Næringsindhold for kyllingelasagne med spinat og karry
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 588 kcal | 3530 kcal |
Kulhydrat | 37 g | 225 g |
Protein | 32 g | 193 g |
Fedt | 33 g | 200 g |
- Publiceret d.
- 17.12.09.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Italiensk mad ›
- Lasagne