Kyllingelasagne

Kyllingelasagne med cremet sovs, spinat og hakkede tomater smager dejligt og er nemt at lave. Et sikkert hit hos hele familien.

Til 4 personer
  • 1 løg (stort)
  • olivenolie
  • 3 tsk karry
  • 2 tsk oregano
  • 2 tsk chili
  • 500 g kylling
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1/4 l fløde
  • 300 g mornaysauce
  • 450 g frossen spinat (optøet)
  • lasagneplader
  • revet ost (efter smag)
  • salt
  • peber

Først hakkes løget i tern og svitses i lidt olie sammen med karry, oregano og chili. Herefter skæres kyllingen i mindre stykker og steges sammen med løget og krydderierne. Dernæst tilsættes de hakkede tomater, fløden og halvdelen af mornaysaucen. Saucen koges nu i ca. 15 minutter og smages til med salt og peber. Saucen må gerne være lidt stærk, da spinaten tager noget af smagen.

Nu skal lasagnen lægges sammen. Først kommes et lag med sauce, kød, spinat og mornaysauce i et ovnfast fad efterfulgt af lasagneplader. Dette gentages, indtil der ikke er mere af det hele. Til sidst drysses der revet ost udover lasagnen.

Lasagnen bages midt i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time.

Indsendt af
d.
17.12.09.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.12.09.
Kategori: