Dressing til coleslaw og kålsalat
Virkelig god dressing til coleslaw, som kun tager 2 minutter at lave. Smagen er en perfekt kombination af syrlig, sød og krydret, så den egner sig også rigtig godt til andre former for kålsalat.
Ingredienser
til 1 portion- 75 g mayonnaise
- 150 g creme fraiche
- 3 tsk eddike
- 2 tsk sukker
- 1 spsk dijonsennep
- salt
- peber
Rør mayonnaise, creme fraiche, eddike, dijonsennep og sukker sammen.
Smag dressingen til med salt og peber. Servér enten dressingen til en lækker kålsalat eller bland den sammen med revne gulerødder og hvidkål/spidskål til en nem coleslaw.
Fakta om opskriften
Måltid: Tilbehør
Oprindelse: Det amerikanske køkken
Samlet tid:
Næringsindhold
pr. 100 gram | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 333 kcal | 884 kcal |
Kulhydrat | 6 g | 15 g |
Protein | 2 g | 6 g |
Fedt | 34 g | 89 g |
Kan jeg lave dressingen fedtfattig?
Hvis du gerne vil have en fedtfattig dressing til din coleslaw, kan du sagtens erstatte mayonnaise og creme fraiche med skyr naturel, fromage frais, fraiche 9% eller fedtfattig græsk yoghurt.
Vil du gerne bruge skyr, kan jeg anbefale Cheasy's, da den ikke er helt så tør, som andre skyrprodukter kan være.