Nem coleslaw

Denne coleslaw er let at lave, og så er det en god og nem måde at få lidt ekstra grøntsager på. Med ganske få ingredienser får du en cremet salat, som du kan bruge som tilbehør til f.eks. kød, fisk eller grillmad.

Til 2 personer
  • 2 dl creme fraiche 18% (eller mayonnaise eller en blanding)
  • 2 spsk sukker
  • 1 spsk æbleeddike eller anden eddike
  • salt
  • peber
  • 400 g gulerødder
  • 400 g hvidkål

Rør creme fraiche, sukker og eddike sammen. Smag til med salt og peber.

Skræl gulerødderne, riv dem på den grove side af rivejernet, og bland dem i dressingen. Snit hvidkålen fint, og bland den ligeledes i dressingen.

Så er coleslaw'en klar til servering. Nemmere bliver det vist ikke.

Indsendt af
d.
24.03.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
24.03.15.
Kategori: