Fyldte squash med feta (vegetar)

En nem og flot hovedret. Milde, fyldte squash med cremet feta, saftig tomat og kraftfulde oliven. Der skal ikke mange ingredienser til at skabe en grøn og fuldendt hovedret. Er du veganer, kan fetaen udelades.

Til 2 personer
  • 3 squash
  • 1 løg eller rødløg
  • 200 g tomater
  • 100 g oliven uden sten
  • 150 g feta
  • oregano
  • peber

Skyl squashene og flæk dem på langs. Udhul dem (skrab kernerne ud) med en teske.

Hak løg, tomater og oliven, og bland det med fetaen i en skål. Smuldr evt. fetaen lidt - så er det nemmere at få alt fyldet ned i de udhulede squash.

Krydr med oregano og peber, og kom fyldet i squashene. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Indsendt af
d.
08.06.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
08.06.14.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem