Fyldte squash med svinekød

Bløde ovnbagte squash fyldt med en skøn blanding af hakket svinekød, fintsnittet hvidløg og peberfrugt i tern - hele herligheden toppet af med en god portion smeltet ost, der lige sætter prikken over i'et.

  • Lækre squash med hakket svinekød.
  • De udhulede squash.
  • Fyldet kommes i.
  • Her med mozzarella på toppen.
  • Og her med revet parmesan.

Til 3 personer

Skyl squashene, flæk dem på langs og udhul dem med en teske. Hak squashenes "indmad" fint. Hak ligeledes løg og hvidløg fint. Skær peberfrugterne i små tern.

Kom olien på en pande eller i en gryde, og brun det hakkede svinekød heri. Tilsæt løg og hvidløg, og lad det stege et par minutter. Tilsæt peberfrugterne og det hakkede squash-indmad.

Steg ved middel-høj varme indtil væden fra svinekødet og grøntsagerne er fordampet. Smag fyldet til med timian, salt og peber.

Læg de udhulede squash i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir. Kom fyldet i. Læg mozzarellaskiver på toppen eller drys med revet parmesan.

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter eller til squashene er møre (men stadig har lidt bid), og osten er smeltet og let gylden.

Indsendt af
d.
27.04.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.