Fyldte squash med svinekød

Bløde ovnbagte squash fyldt med en skøn blanding af hakket svinekød, fintsnittet hvidløg og peberfrugt i tern - hele herligheden toppet af med en god portion smeltet ost, der lige sætter prikken over i'et.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 3 personer
  • 3 squash
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 røde peberfrugter
  • olie til stegning
  • 500 g hakket svinekød
  • 2 spsk tørret timian
  • salt
  • peber
  • 150 g mozzarella ost eller parmesan

Skyl squashene, flæk dem på langs og udhul dem med en teske. Hak squashenes "indmad" fint. Hak ligeledes løg og hvidløg fint. Skær peberfrugterne i små tern.

Kom olien på en pande eller i en gryde, og brun det hakkede svinekød heri. Tilsæt løg og hvidløg, og lad det stege et par minutter. Tilsæt peberfrugterne og det hakkede squash-indmad.

Steg ved middel-høj varme indtil væden fra svinekødet og grøntsagerne er fordampet. Smag fyldet til med timian, salt og peber.

Læg de udhulede squash i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir. Kom fyldet i. Læg mozzarellaskiver på toppen eller drys med revet parmesan.

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter eller til squashene er møre (men stadig har lidt bid), og osten er smeltet og let gylden.

Indsendt af
d.
27.04.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.04.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem