Fyldte squash med svinekød
Bløde ovnbagte squash fyldt med en skøn blanding af hakket svinekød, fintsnittet hvidløg og peberfrugt i tern - hele herligheden toppet af med en god portion smeltet ost, der lige sætter prikken over i'et.
- 3 squash
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 røde peberfrugter
- olie til stegning
- 500 g hakket svinekød
- 2 spsk tørret timian
- salt
- peber
- 150 g mozzarella ost eller parmesan
Skyl squashene, flæk dem på langs og udhul dem med en teske. Hak squashenes "indmad" fint. Hak ligeledes løg og hvidløg fint. Skær peberfrugterne i små tern.
Kom olien på en pande eller i en gryde, og brun det hakkede svinekød heri. Tilsæt løg og hvidløg, og lad det stege et par minutter. Tilsæt peberfrugterne og det hakkede squash-indmad.
Steg ved middel-høj varme indtil væden fra svinekødet og grøntsagerne er fordampet. Smag fyldet til med timian, salt og peber.
Læg de udhulede squash i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir. Kom fyldet i. Læg mozzarellaskiver på toppen eller drys med revet parmesan.
Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter eller til squashene er møre (men stadig har lidt bid), og osten er smeltet og let gylden.