Fiskefrikadeller med bacon

Nemme fiskefrikadeller lavet med færdig fiskefars, bacon i tern og evt. friskhakkede urter. En hurtig måde at peppe fiskefrikadellerne op på.

starstarstarstarstar
5,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 800 g færdigrørt fiskefars
  • 200 g bacontern
  • 2 løg
  • evt. 1 bdt dild
  • evt. 1 bdt purløg
  • salt
  • peber
  • 2 spsk smør til stegning
  • 2 spsk olie til stegning

Rør fiskefars og bacon sammen i en skål. Hak løgene fint og bland dem i farsen.

Skyl dild og purløg, lad det dryppe af og hak det fint. Rør det i farsen. Krydr med salt og peber.

Form farsen til fiskefrikadeller og steg dem i en blanding af smør og olie på en pande ved middel varme. De kan evt. holdes varme i ovnen indtil servering.

Servér f.eks. med rugbrød og remoulade, råkost, kartoffelsalat eller find andre idéer til tilbehør her.

Tip til at undgå flade fiskefrikadeller:
Har du god tid, kan du lade farsen hvile i minimum 30 minutter (gerne længere) inden stegning. Så når farsen at sætte sig, og melet binder vandet, så fiskefrikadellerne forbliver luftige efter stegning.

Indsendt af
d.
10.09.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.09.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem