Fiskefrikadeller med bacon
Nemme fiskefrikadeller lavet med færdig fiskefars, bacon i tern og evt. friskhakkede urter. En hurtig måde at peppe fiskefrikadellerne op på.
- 800 g færdigrørt fiskefars
- 200 g bacontern
- 2 løg
- evt. 1 bdt dild
- evt. 1 bdt purløg
- salt
- peber
- 2 spsk smør til stegning
- 2 spsk olie til stegning
Rør fiskefars og bacon sammen i en skål. Hak løgene fint og bland dem i farsen.
Skyl dild og purløg, lad det dryppe af og hak det fint. Rør det i farsen. Krydr med salt og peber.
Form farsen til fiskefrikadeller og steg dem i en blanding af smør og olie på en pande ved middel varme. De kan evt. holdes varme i ovnen indtil servering.
Servér f.eks. med rugbrød og remoulade, råkost, kartoffelsalat eller find andre idéer til tilbehør her.
Tip til at undgå flade fiskefrikadeller:
Har du god tid, kan du lade farsen hvile i minimum 30 minutter (gerne længere) inden stegning. Så når farsen at sætte sig, og melet binder vandet, så fiskefrikadellerne forbliver luftige efter stegning.