Forret med varmrøget laks og rygeostcreme

Nem og lækker forret med varmrøget laks og en luftig rygeostcreme, som passer rigtig godt til laksens smag.

Kan også spises til hovedret - så svarer nedenstående mængde til 2 personer.

Til 4 personer
  • 200 g rygeost
  • 6 spsk creme fraiche 9% eller yoghurt naturel
  • saften af 1/2 citron
  • salt
  • peber
  • 1/2 rødløg
  • 1/4 agurk
  • 250 g varmrøget laks
  • 4 skiver toastbrød eller andet brød

Rør rygeost, creme fraiche og citronsaft sammen til en luftig creme. Smag til med salt og peber.

Hak rødløg og agurk fint.

Fjern skindet fra den varmrøgede laks. Hvis der er meget fedt på fisken, der hvor skindet har siddet, kan det nemt skrabes væk med en kniv.
Del laksen i mindre stykker.

Skær brødet i kvarte, eller endnu mindre stykker, som f.eks. passer til en mundfuld.

Rist brødet og lad det køle lidt af. Smør rygeostcreme på, læg et stykke varmrøget laks ovenpå, og drys til sidst med finthakket agurk og rødløg.

Velbekomme!

Indsendt af
d.
17.07.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.07.14.
Kategori: