God kartoffelsalat med blomkål og broccoli

Denne kartoffelsalat med blomkål og broccoli er ikke bare god - den er mega god! Den er både frisk og fyldig, og den lækre dressing tilføjer et herligt cremet element, hvad enten salaten serveres kold eller varm.

  • Den gode dressing kan sagtens vendes i salaten, så den bliver ultra cremet.
  • Fantastisk kartoffelsalat med både blomkål og broccoli samt den skønne dressing.
  • Salaten er på én gang både fyldig og frisk.
  • De herlige krydderurter giver smagen et fantastisk løft.
  • Den gode kartoffelsalat er perfekt til f.eks. frikadeller eller farsbrød.

Til 6 personer

Dressing

Skræl kartoflerne, og skær dem ud i små tern. Skyl blomkål og broccoli, og fjern stokken. Skær begge dele ud i mundrette stykker.

Kog kartoflerne i saltet vand i 15 minutter, og kom blomkål og broccoli i gryden det sidste minut af kogetiden. Hæld vandet fra, og lad grøntsagerne stå og dampe af.

Pil rødløget, og skær det i helt fine skiver. Skyl persille og dild, og hak det. Vend rødløg og krydderurter sammen med de kogte grøntsager.

Dressing:
Rør creme fraiche sammen med dijonsennep, eddike og akaciehonning. Skyl persille og dild, og hak det fint. Rør det i dressingen, og smag til med salt og peber.

Du kan servere kartoffelsalaten lun med dressingen serveret ved siden af, men du kan også lade grøntsagerne køle helt af og vende dem sammen med dressingen til en kold kartoffelsalat.

Indsendt af
d.
19.09.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.