Grøntsagspakker

Super nemme og lækre grøntsagspakker, der egner sig som tilbehør til alt slags kød. Grøntsagerne får en lækker og karakteristisk smag af rosmarin og hvidløg, der alt sammen bliver dampet i sølvpapir i ovnen – pakkerne kan dog også sagtens laves på grill.

Til 1 person
  • 3 kartofler
  • 2 gulerødder (små)
  • 1/4 aubergine
  • 3 forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 stk sølvpapir
  • 1 stk bagepapir (klippet til)
  • 25 g smør
  • lidt olie
  • 4 kviste rosmarin
  • salt
  • peber

Rens kartoflerne, og skær dem i halve. Skyl gulerødderne, og skær dem i halvstore stykker. Skær auberginen ud i mundrette stykker.

Skær toppen og bunden af forårsløgene, og skyl dem for jord. Skær dem først over på langs, og skær dem så over i mindre stykker. Pil hvidløg, og skær det i skiver.

Læg to stykker sølvpapir på tværs af hinanden, og læg så et stykke bagepapir, der passer i størrelsen, ovenpå.

Kom alle grøntsagerne oven på bagepapiret, og bland dem lidt sammen. Fordel smørret i små stykker mellem grøntsagerne, og hæld en lille smule olie henover.

Klip rosmarinkvistene af planten, læg dem oven på grøntsagerne, og krydr til sidst med salt og peber.

Luk sølvpapiret helt tæt om grøntsagerne, og bag dem i ovnen i 25-30 minutter ved 200 grader.

Servér grøntsagspakken i sølvpapiret, eller kom det op i et fad inden servering.

Indsendt af
d.
10.08.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.08.15.
Kategori: