Hjemmelavet tomatketchup

Glem alt om kemiske tilsætningsstoffer og produkter proppet med E-numre. Med denne her opskrift på hjemmelavet tomatketchup vil du finde ud af, hvor nemt det er at lave sin egen ketchup - og så er det også lidt blæret at kunne sige det til sine gæster.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 10 personer
  • 750 g tomater
  • 150 g rødløg
  • 2 æbler (små)
  • 50 g sukker
  • 1 håndfuld rosiner
  • 1/2 dl hvidvinseddike
  • 1 knsp salt
  • peber
  • 1 knsp kanel

Tomater, rødløg og æbler skæres i tern og kommes i en gryde med resten af ingredienserne.
Lad det stå og simre 1 times tid ved svag varme.

Blend tomatketchuppen med en stavblender. Lad den herefter simre yderligere ca. 30 minutter.

Når ketchuppen er kølet af, hældes den på glas.

Indsendt af
d.
21.08.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.08.14.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem