Hjemmelavet æggesalat

En hjemmelavet æggesalat er noget af det bedste at putte på brødet og til det kolde bord. Her har du opskriften.

Ingredienser
  • 5 æg
  • 2 skalotteløg
  • 1 potte frisk basilikum
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 spsk karry
  • salt
  • peber

Kog æggene i 8-9 minutter, så de er hårdkogte. I mellemtiden hakkes løg og basilikum, som derefter blandes med creme fraiche og karry.
Pil de kogte æg og skær dem i tern. Rør æggeternene i dressingen og smag til med salt og peber.

Se også:
Jeg kan også klart anbefale denne ekstremt lækre avocado-æggesalat.

Indsendt af
d.
28.10.10.
Kategori:

Godt brød til æggesalaten

Ristet rugbrød eller franskbrød er super godt til pålægssalaten, men jeg er vild med at lave lækre sandwiches med æggesalaten og disse hjemmebagte boller:

Gode rugboller

Kan den laves i forvejen?

Salaten kan sagtens laves op til en dag i forvejen, da den har fint af at stå og trække i køleskabet inden servering.

Næringsindhold

pr. 100 gramhele portionen
Kalorier154 kcal868 kcal
Kulhydrat3 g16 g
Protein8 g44 g
Fedt12 g69 g
Indsendt af
d.
28.10.10.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem