Pølsehorn med pesto og squash

Pølsehorn i en interessant variant. Tilsat pesto får de en let krydret smag, som naturligt indgår i den ellers milde profil. Creme fraiche giver dejen en luftig konsistens, revet squash et grønt touch, givende for både smag og udseende.

xxxxxxxiixii
3,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 16 stk
  • 3 dl vand
  • 15 g gær
  • 3 spsk creme fraiche
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 3 dl durummel
  • 7 1/2 dl hvedemel
  • 1/2 squash (revet)
  • 8 pølser (skåret i halve)
  • 50 g rød pesto
  • 1 æg (pisket)

Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olie, revet squash og creme fraiche. Kom durummel i og rør.
Tilsæt lidt hvedemel af gangen til dejen er fast og ælt godt.
Lad dejen hæve minimum 1 time.

Rul dejen ud i en stor cirkel på ca. 25 cm i diameter. Skær dejen i 16 lige store stykker.

Fordel pesto på de 16 stykker og fordel pølserne. Rul udefra og ind mod midten.

Smør alle pølsehornene med pisket æg og bag i 13-14 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
03.04.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.04.13.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem