Pølsehorn med pesto og squash
Pølsehorn i en interessant variant. Tilsat pesto får de en let krydret smag, som naturligt indgår i den ellers milde profil. Creme fraiche giver dejen en luftig konsistens, revet squash et grønt touch, givende for både smag og udseende.
- 3 dl vand
- 15 g gær
- 3 spsk creme fraiche
- 2 spsk olie
- 1 tsk salt
- 3 dl durummel
- 7 1/2 dl hvedemel
- 1/2 squash (revet)
- 8 pølser (skåret i halve)
- 50 g rød pesto
- 1 æg (pisket)
Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olie, revet squash og creme fraiche. Kom durummel i og rør.
Tilsæt lidt hvedemel af gangen til dejen er fast og ælt godt.
Lad dejen hæve minimum 1 time.
Rul dejen ud i en stor cirkel på ca. 25 cm i diameter. Skær dejen i 16 lige store stykker.
Fordel pesto på de 16 stykker og fordel pølserne. Rul udefra og ind mod midten.
Smør alle pølsehornene med pisket æg og bag i 13-14 minutter ved 200 grader.