Hvidløgsbrød med ost

Fantastisk hvidløgsbrød med masser af smeltet ost, der spises som små hapsere. Det er så lækkert, at jeg synes, alle skal prøve det – det kommer i hvert fald på menuen herhjemme igen.

4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
  • Det lækreste hvidløgsbrød med smeltet ost i alle revnerne.
  • Sådan laves brødet. Hæld smørret i revnerne, og sæt skiver af ost i.
  • Den smeltede ost er ikke til at stå for.
Til 1 stk
  • 1 brød (jeg brugte et durumbrød)
  • 80 g smør
  • 4 fed hvidløg
  • 1 håndfuld persille
  • 150 g cheddarost (mild)

Skær skiver på tværs af brødet, men uden at skære helt igennem. Gør det samme på den anden led, så du laver små firkanter i brødet som på billedet.

Smelt smørret, og bland det sammen med presset hvidløg og hakket persille. Fordel hvidløgssmørret i revnerne i brødet.

Skær osten i skiver, og sæt dem ned i revnerne, så de stikker lidt op – på den måde kommer der både smeltet ost nede i brødet og ovenpå.

Pak brødet ind i stanniol, og bag det i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Fjern stanniol, og bag det i yderligere 10 minutter.

Spis brødet ved at tage én firkant op ad gangen. Mums!

Indsendt af
d.
01.08.17.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem