Italienske koteletter i fad med pasta

Den gamle klassiker i nye klæder - lækre italienske koteletter i fad med pasta og parmaskinke samt en suverænt god tomat-flødesovs, der får et herligt pift fra hvidløg, oregano og timian. Det hele tilberedes i ét fad, så det ikke blot er lækkert, men også ekstremt nemt.

  • De italienske koteletter i fad med pasta, tomat-flødesovs og skønne grøntsager, som giver masser af smag.
  • De lækre koteletter pakkes ind i delikat parmaskinke og puttes ned i saucen.

Til 4 personer

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skyl peberfrugten, og fjern kerner samt de hvide hinder. Skær peberfrugten i fine tern. Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Hak basilikum groft.

Kom peberfrugt, løg, hvidløg og basilikum op i et ildfast fad sammen med tomatpuré, oregano, timian og makaroni. Tilsæt hakkede tomater, hønsebouillon, fløde og balsamico, og rør godt rundt. Krydr grundigt med salt og peber.

Sæt fadet i ovnen i 10 minutter.

Pak imens koteletterne ind i parmaskinken. Tag fadet ud af ovnen, og rør rundt i det. Læg koteletterne ovenpå, og tryk dem en smule ned i saucen. Sæt det tilbage i ovnen, og giv det yderligere 15 minutter, til koteletterne er færdigstegte, og pastaen er mør.

Indsendt af
d.
10.04.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.