Koteletter i fad med porrer
Ekstra nem opskrift på koteletter i fad med porrer og cremet sovs. Laves helt uden stegning på panden - bages kun i ovnen. Der skal kun bruges 7 ingredienser, og 3 af dem har du nok i forvejen, så det er en billig ret.
- 6 porrer
- evt. 2 løg
- 5 dl mornaysauce
- 4 koteletter
- 2 spsk olie
- salt
- peber
Tænd ovnen på 200 grader.
Pil løgene og hak dem. Rengør porrerne og skær dem i skiver. Kom løg og porrer i et ildfast fad. Krydr med salt og peber. Hæld mornaysaucen over og bland lidt rundt.
Sæt fadet i ovnen og bag i 15 minutter.
Smør koteletterne ind i olie og drys dem med salt og peber på begge sider. Læg koteletterne i fadet med porrer - tryk dem lidt ned i porreblandingen. Bag i yderligere 15-20 minutter afhængig af ovn og koteletternes størrelse.
Servér f.eks. med pasta, ris eller kartofler, eller spis retten som den er.