Koteletter i fad med porrer

Ekstra nem opskrift på koteletter i fad med porrer og cremet sovs. Laves helt uden stegning på panden - bages kun i ovnen. Der skal kun bruges 7 ingredienser, og 3 af dem har du nok i forvejen, så det er en billig ret.

Til 4 personer
  • 6 porrer
  • evt. 2 løg
  • 5 dl mornaysauce
  • 4 koteletter
  • 2 spsk olie
  • salt
  • peber

Tænd ovnen på 200 grader.

Pil løgene og hak dem. Rengør porrerne og skær dem i skiver. Kom løg og porrer i et ildfast fad. Krydr med salt og peber. Hæld mornaysaucen over og bland lidt rundt.

Sæt fadet i ovnen og bag i 15 minutter.

Smør koteletterne ind i olie og drys dem med salt og peber på begge sider. Læg koteletterne i fadet med porrer - tryk dem lidt ned i porreblandingen. Bag i yderligere 15-20 minutter afhængig af ovn og koteletternes størrelse.

Servér f.eks. med pasta, ris eller kartofler, eller spis retten som den er.

Indsendt af
d.
08.04.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
08.04.18.
Kategori: