Japanske fiskefrikadeller

Nemme fiskefrikadeller af færdiglavet fiskefars og ris samt forårsløg, chili og ingefær, der giver en dejlig japansk-inspireret smag.

Til 3 personer
  • 100 g ris (100 gram ukogte ris svarer til ca. 250 gram kogte)
  • 2 dl vand til kogning
  • 4 forårsløg
  • 1 rød chili
  • 2 spsk ingefær (finthakket)
  • 400 g færdigrørt fiskefars (kan købes i de fleste supermarkeder)
  • olie til stegning

Kog risene i vandet i 12 minutter under låg.

Rens forårsløgene og skær dem i skiver. Rens ligeledes chilien, flæk den på langs og fjern kernerne. Snit chilien fint.

Skræl ingefæren og hak den fint.

Rør fiskefars, forårsløg, chili og ingefær sammen i en skål. Rør de kogte ris i.

Form farsen til fiskefrikadeller og steg dem i olie på en pande ved middel varme.

Indsendt af
d.
30.04.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.04.16.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem