Koteletter i fad med grøntsager

God opskrift på koteletter i fad med grøntsager og kartofler samt en dejlig sovs med fløde og hakkede tomater.

Til 4 personer
  • 2 løg
  • 400 g champignoner
  • 2 peberfrugter
  • 300 g kartofler
  • 200 g gulerødder
  • 4 spsk smør til stegning
  • 4 svinekoteletter
  • 2 spsk paprika
  • 4 spsk tomatpuré
  • 3 ds hakkede tomater
  • 2 dl fløde
  • salt
  • peber

Hak løgene, skær champignonerne i skiver og peberfrugterne i strimler. Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i mundrette stykker.

Smelt halvdelen smørret i en gryde. Krydr koteletterne med salt og peber, og brun dem i smørret. Læg dem derefter til side, på en tallerken.

Kom resten af smørret i gryden, og svits løg og champignoner deri. Tilsæt peberfrugt, kartofler og gulerødder, og lad det stege lidt.

Tilsæt paprika og tomatpuré, og rør godt rundt. Tilsæt dernæst hakket tomat, og bring gryden i kog, inden fløden røres i. Smag til med salt og peber, og evt. mere paprika.

Hæld blandingen i et ildfast fad. Læg koteletterne i fadet, og tryk dem godt ned mellem grøntsager og sovs.

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 40-50 minutter eller til grøntsagerne er møre.

Indsendt af
d.
12.01.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.01.16.
Kategori: