Koteletter - Opskrifter med Koteletter

Fantastiske opskrifter på koteletter og retter med koteletter såsom koteletter i fad eller spanske svinekoteletter. Prøv en af vores mange opskrifter med koteletter.


     En super lækker variant af koteletter i fad. Koteletter i fad Snyd ikke dig selv for vores populære opskrift på koteletter i fad. Opskriften er let og ligetil og smager rigtigt godt.

     Til 4 personer

     Koteletter stegt på panden bliver fantastisk saftige og sammen med ris og en god pandesauce, så er aftensmaden på plads Koteletter på panden Lækker ret med pandestegte koteletter, der serveres med ris eller bulgur, og en dejligt cremet sauce med både hvidløg, tomat, løg og madlavningsfløde.

     Til 4 personer

     Fedtfattig spansk opskrift på svinekoteletter. Spanske svinekoteletter Spansk ret på koteletter med gode grøntsager. Server med ris og flutes.

     Til 4 personer

     Fedtfattig opskrift
     Koteletter i fad En herlig og ligetil opskrift på skønne koteletter i fad med ris. Kan nemt varieres alt efter ønsket antal.

     Til 5 personer

     Fedtfattig opskrift

     Modtag ugens opskrift

     Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.