Kylling i fad med flødebagte rodfrugter

Nem ovnret med kylling, flødebagte rodfrugter og masser af smag.

Til 2 personer
  • 250 g kyllingebryst
  • 500 g rodfrugter (f.eks. gulerod, kartoffel, selleri, persillerod)
  • 1 1/4 dl fløde
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk grillkrydderi med chili
  • revet muskatnød
  • salt
  • peber

Kyllingebrysterne renses for fedt og skæres i mindre strimler.

Rodfrugterne skrælles og skæres i små tern.

Steg kyllingestrimlerne i olivenolie og chilikrydderi, og tag dem over i en tallerken, skål eller lignende. Steg herefter rodfrugterne i olien og saften fra kyllingen, ca. 3-5 minutter og krydr godt med salt og peber. Kom rodfrugterne i et smurt ildfast fad.

Riv lidt muskatnød over rodfrugterne. Kom fløden ved. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.

Kom kyllingestrimlerne i fadet med rodfrugterne og bland det lidt rundt. Sæt fadet i ovnen igen i ca. 10 minutter.

Server med en lækker grøn salat eller lidt brød, afhængig af sulten.

Indsendt af
d.
14.11.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.11.19.
Kategori: