Kylling i fad med karry, kokosmælk og spidskål

Nemt med nemt på - sådan beskrives denne dejlige omgang kylling i fad med karry, spidskål og kokosmælk bedst. En alt-i-en ret, der hverken skorter på grøntsager eller god smag, og som tilmed kan forberedes super hurtigt, hvorefter ovnen klarer resten af arbejdet.

Til 4 personer
  • 6 gulerødder
  • 1 spidskål
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 1/2 terning hønsebouillon
  • 4 dl vand (kogende)
  • 1 ds kokosmælk
  • 2 1/2 spsk rød karrypasta (eller almindelig karrypulver)
  • saft af 1 citron (lille)
  • 600 g kyllingeinderfilet
  • 2 spsk olie
  • salt
  • peber

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skræl gulerødder, og skær dem i små stykker. Skyl spidskål, og snit det fint. Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Kom alle grøntsagerne op i et ildfast fad.

Rør hønsebouillonterningen ud i det kogende vand, og rør det sammen med kokosmælk, karry og citronsaft. Hæld karrysovsen over grøntsagerne i fadet.

Vend kyllingeinderfileterne med olie, og krydr godt med salt og peber. Læg dem ovenpå grøntsager og sovs i fadet.

Sæt fadet i ovnen, og tilbered det ca. 20 minutter, til kyllingen er gennemstegt, og grøntsagerne er møre.

Indsendt af
d.
30.01.19.
Kategori:

Hvad kan man servere til?

Retten er rigtig lækker både med ris, nudler eller blomkålsris til. Man kan også tilføje ekstra spidskål til retten og servere den, som den er.

Indsendt af
d.
30.01.19.
Kategori: