Kyllingefrikadeller med hytteost og spinat

Saftige og lækre kyllingefrikadeller med hytteost og spinat, der smager helt fantastisk. Hytteosten gør nemlig frikadellerne ekstra saftige og velsmagende. Mums!

Til 4 personer
  • 400 g hakket kyllingekød
  • 1 tsk salt
  • 1 1/2 løg (jeg brugte små løg)
  • 1/2 dl mælk
  • 1 æg
  • 150 g hytteost
  • 150 g spinat (frisk eller frossen - husk at tø den op inden brug, hvis du bruger frossen)
  • 2 spsk rasp
  • 2 spsk hvedemel
  • smør
  • olie

Rør kyllingekød og salt sammen, og lad det hvile, imens du ordner løg.

Pil løgene, og blend dem sammen med mælk i en minihakker eller foodprocessor – du kan også sagtens hakke dem fint, hvis du foretrækker større stykker løg.

Kom løg, mælk, æg, hytteost, spinat, rasp og mel op til kødet, og rør det hele sammen til en fars. Lad den hvile på køl i 30-60 minutter.

Steg kyllingefrikadellerne i en blanding af smør og olie på en pande ved middel varme, til de er gyldne og akkurat gennemstegte.

Indsendt af
d.
26.09.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.09.17.
Kategori: