Kyllingekrebinetter

Sprøde og saftige kyllingekrebinetter, der er supernemme at lave. Denne udgave er med hakket kylling i stedet for svinekød, men den går bestemt ikke på kompromis med den gode smag.

Til 3 personer
  • 400 g hakket kyllingekød
  • 2 tsk salt
  • 1 æg
  • 3 spsk havregryn

Panering

  • 1 æg
  • 75 g rasp
  • fedtstof til stegning

Rør kødet sejt med saltet. Rør derefter æg og havregryn i. Stil farsen på køl i ca. 30 minutter, så den kan sætte sig.

Panering:
Pisk ægget i en dyb tallerken, og hæld rasp i anden. Form farsen til det antal krebinetter, du ønsker. Vend dem så i æg, og derefter i rasp.

Steg dem på en pande i godt med fedtstof, til de er gennemstegte – jeg brugte en blanding af smør og olie.

Servér f.eks. råstegte kartofler og en grøn salat til.

Indsendt af
d.
13.03.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.03.17.
Kategori: