Kylling i ovn med bacon

Saftig kylling med smeltet ost indeni og sprød bacon uden på. Tilberedes i et fad i ovnen, så du kan lave andre ting imens.

Til 2 personer
  • 2 kyllingefileter
  • 16 skiver bacon
  • 100 g revet cheddarost
  • peber
  • olie

Skær kyllingefileterne igennem på langs, så hver filet bliver til to tynde stykker.

Der skal bruges 4 skiver bacon til hvert tynde/halve stykke kylling.
Læg 2 skiver bacon ved siden af hinanden, så de lige overlapper lidt (læg dem evt. på et stykke bagepapir - så slipper de bedre). Læg yderligere 2 skiver på tværs, så baconen danner et kryds.

Læg et stykke kyllingefilet på krydset, og kom ost på den ene halvdel af fileten. Fold den anden halvdel over osten. Drys med peber, og fold baconen omkring kyllingen.

Gentag fremgangsmåden for hvert stykke kylling.

Smør et ildfast fad med lidt olie og læg kyllingefileterne i fadet. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 25 minutter og yderligere 10 minutters grill, eller til baconen er gylden og sprød.

Se også:
Disse virkeligt lækre kyllingefileter med ost og spinat - de er altid et hit.

Indsendt af
d.
18.01.16.
Kategori:

Hvad kan man servere til?

Det er mega lækkert at servere nogle ovnbagte grøntsager til kyllingefileterne, og jeg kan især anbefale disse:

Lækre knuste kartoflerMega gode bagte rodfrugterFantastiske blomkåls-hotwings

Næringsindhold for opskriften

pr. personhele portionen
Kalorier787 kcal1574 kcal
Kulhydrat0 g1 g
Protein58 g116 g
Fedt62 g124 g


Næringsberegningen omfatter kun selve opskriften på kylling med bacon og ost - ikke tilbehøret.

Indsendt af
d.
18.01.16.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem