Kylling med cornflakes i ovn

Saftig kylling med en sprød overflade af cornflakes og parmesan. Nemt at tilberede i ovnen.

Til 3 personer
  • ca. 700 g kyllingebryster
  • 60 g smør
  • ca. 7 dl cornflakes
  • 50 g revet parmesanost
  • salt
  • peber

Skær kyllingebrysterne i store strimler.

Smelt smørret ved lav varme i en gryde.

Knus cornflakes - det nemmeste er at komme dem i en frysepose, og så bruge en kagerulle til at knuse dem.

Bland revet parmesan, salt og peber sammen med de knuste cornflakes.

Dyp kyllingestrimlerne i det smeltede smør, og dernæst i cornflakes-blandingen. Læg dem på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen ved 175 grader i ca. 25 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt. Sæt evt. ovnen på varmluft de sidste 5 minutter, for at gøre dem sprøde.

Server f.eks. med grøntsager og ris, kartofler eller pasta.

Indsendt af
d.
13.11.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.11.14.
Kategori: