Wraps med laks og avocado

Virkelig lækre og nemme wraps, der er fyldt med røget laks, cremet avocado og skønne krydderurter. Fantastisk smagskombination, der egner sig både til frokost og aftensmad.

Til 2 personer
  • 4 tortillapandekager (gerne fuldkorn)
  • 200 g flødeost
  • salt
  • peber
  • 200 g røget laks
  • 2 avocadoer
  • saften fra 1/2 citron
  • evt. 1 bdt frisk koriander
  • 2 bdt persille eller anden krydderurt
  • 1/2 rødløg

Smør tortillapandekagerne med flødeost, og drys med salt og peber. Læg et par skriver laks på ca. halvdelen af hver pandekage.

Flæk avocadoerne på langs, fjern stenen og tag det grønne "frugtkød" ud med en ske. Skær det i skiver og pres citronsaft over. Læg avocadoskiverne i en stribe på midten af hver wrap.

Hak rødløget fint og drys det over. Skyl krydderurterne og fordel dem ovenpå avocadoen.

Rul pandekagerne sammen og servér.

Se også:
Kanongode wraps med tunsalat og avocado

Indsendt af
d.
30.10.15.
Kategori:

Næringsindhold for opskriften

pr. 100 grampr. wraphele portionen
Kalorier196 kcal506 kcal2027 kcal
Kulhydrat16 g40 g161 g
Protein8 g20 g80 g
Fedt11 g28 g114 g

Hvad kan man bruge i stedet for flødeost?

Hvis man ikke er så meget til flødeost, kan man bruge f.eks. creme fraiche eller hytteost i stedet for. Bruger man hytteost, er laksewrapsene også noget sundere.

Forret eller hovedret?

Laksepandekagerne kan både spises som hovedret og som forret, hvor hver wrap kan skæres over på midten (evt. på skrå) eller i skiver. Så kan man rigtig se det flotte fyld.

Indsendt af
d.
30.10.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem