Løgkompot med honning og balsamico

Super nem opskrift på løgkompot med honning og balsamico. Genialt tilbehør til alt fra bøf, flæskesteg og hamburgerryg til fiskefrikadeller, ost eller burger.

Til 1 portion
  • 8 løg
  • 2 spsk olie
  • 1 dl balsamico
  • 2 spsk honning
  • salt
  • peber

Pil løgene og skær dem i strimler/halve skiver. Steg dem i olien i en gryde ved middel varme, til de er klare (de skal ikke brune).

Tilsæt balsamico og honning. Lad løgkompotten simre ved middel varme, så den koger ind og løgene bliver helt "udkogte" og karamelliserede. I takt med at væsken svinder ind, kan der skrues ned på lav varme, og evt. lægges låg på gryden.

Lad det simre i ½-1 time. Rør i det en gang i mellem, så det ikke brænder på.

Smag til med salt og peber, og evt. lidt mere honning eller balsamico, for at justere sødmen/syrligheden.

Indsendt af
d.
28.03.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.03.18.
Kategori: