Madpandekager med rester af kødsovs

Rester af kødsovs er fænomenalt som fyld i disse skønne madpandekager, hvor spidskål, gulerødder og forårsløg sørger for et friskt pust. Så behøver restemad ikke at være en kedelig affære.

xxxxxxxiixii
3,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 1/2 spidskål
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 200 g gulerødder
  • ca. 800 g kødsovs
  • 8 tortillapandekager
  • 1 dl fromage frais
  • evt. majs

Skyl spidskål og forårsløg, og snit begge dele fint. Skyl gulerødder, og riv dem på den grove side af rivejernet.

Varm kødsovsen godt igennem.

Varm tortillapandekagerne kort, så de bliver lidt blødere. Smør dem med fromage frais, og fordel grøntsager, kødsovs og evt. majs ovenpå. Rul pandekagerne stramt sammen - så er de klar til servering.

Indsendt af
d.
17.04.19.
Kategori:

Næringsindhold for opskriften

pr. stkpr. personhele portionen
Kalorier330 kcal660 kcal2639 kcal
Kulhydrat43 g87 g349 g
Protein16 g33 g133 g
Fedt9 g18 g73 g


I næringsberegningen er der beregnet 40 gram majs pr. person.

Hvilken kødsovs kan bruges?

Jeg plejer at bruge kødsovsen fra denne opskrift, men du kan også sagtens bruge en anden kødsovs.
Se vores andre opskrifter på kødsovs her.

Indsendt af
d.
17.04.19.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem