Madpandekager med rester af kødsovs

Rester af kødsovs er fænomenalt som fyld i disse skønne madpandekager, hvor spidskål, gulerødder og forårsløg sørger for et friskt pust. Så behøver restemad ikke at være en kedelig affære.

  • Madpandekagerne er en skøn måde at bruge rester af kødsovs på.
Til 4 personer
  • 1/2 spidskål
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 200 g gulerødder
  • ca. 800 g kødsovs
  • 8 tortillapandekager
  • 1 dl fraiche 9%
  • evt. majs

Skyl spidskål og forårsløg, og snit begge dele fint. Skyl gulerødder, og riv dem på den grove side af rivejernet.

Varm kødsovsen godt igennem.

Varm tortillapandekagerne kort, så de bliver lidt blødere. Smør dem med fraiche, og fordel grøntsager, kødsovs og evt. majs ovenpå. Rul pandekagerne stramt sammen - så er de klar til servering.

Næringsindhold for opskriften

pr. stkpr. personhele portionen
Kalorier379 kcal758 kcal3033 kcal
Kulhydrat50 g101 g404 g
Protein17 g34 g137 g
Fedt11 g23 g91 g



I næringsberegningen er der beregnet 40 gram majs pr. person.

Hvilken kødsovs kan bruges?

Jeg plejer at bruge kødsovsen fra denne opskrift, men du kan også sagtens bruge en anden kødsovs.
Se vores andre opskrifter på kødsovs her.

Publiceret d.
17.04.19.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem