Madroulade med kylling

Utroligt lækker madroulade med kylling, sprød coleslaw og frisk salat. Både kyllingen og pandekagen tilberedes i ovnen, så det er ekstra nemt. Hele herligheden er fuldstændig proppet med smag og ganske enkelt en vinderret.

starstarstarstarstar_half
4,7  –  7 stemmer  –  Stem her
Til 3 personer
  • 2 kyllingefileter
  • 1 dl barbecuesauce

Pandekagedej

  • 1 1/2 dl mel
  • 1 tsk salt
  • 4 æg
  • 1 dl mælk

Coleslaw

Derudover

  • 1 hjertesalat

Forvarm ovnen til 200 grader.

Læg kyllingefileterne i et lille ildfast fad eller på en bageplade, og smør dem ind i barbecuesaucen. Dæk fadet med sølvpapir, og steg kyllingen i 30 minutter.

Pandekagedej:

Kom mel og salt op i en skål, og pisk æggene i. Tilsæt mælk. Hæld pandekagedejen op i en smurt bradepande (ca. 25 x 35 cm), og bag den i 20 minutter.

Coleslaw:

Rør creme fraiche, mayonnaise, dijonsennep, sukker og lime sammen. Smag til med salt og peber.

Skræl gulerødder, og riv dem på den grove side af rivejernet. Snit hvidkålen helt fint. Skyl forårsløg, og snit dem fint. Du kan evt. gemme lidt af den grønne del af forårsløgene til at pynte med ved serveringen. Vend hvidkål, gulerødder og forårsløg i coleslaw-dressingen.

Anretning:

Fordel coleslawen på pandekagen, men lad et stykke i den ene ende være fri for fyld. Brug to gafler til at rive kyllingefileterne i strimler, og vend det sammen med stegesaft og barbecuesaucen i fadet. Fordel kyllingen ovenpå coleslawen. Skyl hjertesalaten, og læg bladene ovenpå kyllingen.

Rul madrouladen stramt sammen, og drys evt. med forårsløg inden servering.

Se også:
Jeg kan også virkelig anbefale denne kanongode spinatroulade med kylling og bacon.

Indsendt af
d.
20.02.19.
Kategori:

Hvad kan man bruge rester af hvidkål og gulerødder til?

Hvis man har rester af gulerødder og hvidkål tilovers fra madrouladen, kan man kaste sig over en af disse opskrifter, hvor både hvidkål og gulerødder bruges:

Lækker karrygryde med svinekødDejlig bondesuppe med hakket oksekødNemme kålwraps med tun

Derudover kan man også lave denne suveræne lasagne med aubergineplader, hvor der bruges hvidkål.

Næringsindhold for madrouladen

pr. personhele portionen
Kalorier540 kcal1621 kcal
Kulhydrat46 g138 g
Protein36 g109 g
Fedt22 g66 g
Indsendt af
d.
20.02.19.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem