Nutella Brownie – mega nem og lækker opskrift

En intens smag af chokolade kombineret med cremet Nutella – det er lige præcis det, der gør den her brownie så fantastisk lækker. Og så er det tilmed en mega nem opskrift, og kagen bliver kun bedre af at blive lavet dagen før, den skal bruges.

Til 1 form
  • 150 g smør
  • 150 g mørk chokolade
  • 3 æg
  • 180 g sukker
  • 90 g hvedemel
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 150 g Nutella

Smelt smør og chokolade sammen, og lad det køle af.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og vend det sammen med mel og bagepulver. Vend den smeltede chokolade- og smørblanding i, og fordel dejen i en springform (ca. 22 cm i diameter) foret med bagepapir.

Fordel Nutellaen på toppen af kagen ved at sætte klatter af Nutella tilfældige steder. Brug en kødnål, tandstikker eller lignende til at tegne et mønster.

Bag brownien i 25-30 minutter ved 180 grader. Lad den køle helt af, før du skærer i den.

Se også:
Denne ultra nemme Nutella-cheesecake, der kan laves med kun seks ingredienser.

Indsendt af
d.
27.02.17.
Kategori:

Lækker vaniljeis til kagen

Når det skal være ekstra lækkert, er jeg kæmpe fan af at servere hjemmelavet vaniljeis til brownien, og denne super nemme opskrift er helt perfekt at kaste sig over:

Ekstremt nem vaniljeis (kun fire ingredienser)

Næringsindhold for brownien

pr. stykkehele portionen
Kalorier338 kcal4050 kcal
Kulhydrat32 g379 g
Protein5 g54 g
Fedt21 g254 g


Næringsberegningen pr. stykke tager udgangspunkt i at kagen skæres i 12 stykker, men det afhænger naturligvis af hvor store stykker man skærer.

Indsendt af
d.
27.02.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem