Lækker spidskålssalat med creme fraiche og avocado

Kanongod spidskålssalat med creme fraiche og avocado, der udgør en mega lækker og cremet dressing, som indhyller fintsnittet spidskål, cherrytomater og frisk agurk. En simpel salat, der virkelig vinder på smagen.

Til 2 personer
  • 1 avocado
  • saft af 1/2 limefrugt
  • 1/2 fed hvidløg
  • 50 g creme fraiche
  • salt
  • peber
  • 1/4 spidskål
  • 175 g cherrytomater
  • 1/4 bdt forårsløg
  • 1/4 agurk

Halvér avocadoen, og fjern stenen i midten. Tag frugtkødet ud med en ske, og kom det op i en skål. Pres limesaft over. Pil hvidløg, og riv det på den helt fine side af rivejernet. Mos avocado, limesaft og hvidløg godt sammen.

Rør creme fraichen i dressingen., og smag den til med salt og peber.

Skyl spidskål, og skær den grove stok fra. Snit spidskålen fint, og bland den godt sammen med avocadodressingen.

Skyl cherrytomater, forårsløg og agurk. Skær cherrytomater i kvarte. Snit forårsløg fint, og skær agurken i små tern. Bland grøntsagerne i spidskålssalaten - så er den klar til servering.

Indsendt af
d.
11.11.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.11.19.
Kategori: